✔     Kindvriendelijk restaurant

✔      Authentieke setting

✔      Gezellige vakantiestudio’s

Een bedrijfsdiner in Veurne

Ben je op zoek naar een locatie voor je volgende bedrijfsdiner, liefst met terras bij goed weer, in Veurne? Dan ben je bij Hof ter Daele op de juiste plek beland! Onze centrale maar rustige ligging in de Westhoek, nabij de kuststad Koksijde, zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Laat je zakenpartners kennismaken met het authentieke Veurne tijdens een bedrijfsdiner in ons restaurant.


Wil jij graag eens langs komen?


Een gemoedelijk bedrijfsdiner in het rustige Veurne

In ons grill-restaurant in Veurne kan je een bedrijfsdiner organiseren in onze afgesloten ruimte die ter beschikking staat voor privé-evenementen maar met goed weer zit je ook comfortabel op ons terras. Vanaf 25 personen stellen wij in samenspraak met jou een menu op. Zo kunnen wij garanderen dat de gerechten tegelijkertijd klaar zijn en jullie met zijn allen samen kunnen genieten. Een geslaagd bedrijfsdiner begint natuurlijk met de locatie en dankzij onze brasserie met terras in het stille Veurne krijg je op dat vlak alvast een tien op tien. Onze authentieke hoeve zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Ons eten is traditioneel en wordt vers gemaakt met focus op smaak. Dankzij ons gevarieerd menu kan je er zeker van zijn dat je gasten iets vinden dat ze kunnen smaken. Wanneer je een bedrijfsdiner organiseert tijdens de warme lente- en zomermaanden, kan je genieten van de zon en de buitenlucht in ons gezellige restaurant met terras in Veurne.


Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om een bedrijfsdiner te organiseren in ons authentiek restaurant met terras in Veurne? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend alle details te bespreken. Ook voor een zakenlunch kan je een tafel reserveren bij Hof ter Daele. Voor een uitgebreid bedrijfsdiner of een snelle zakenlunch ben je bij ons zeer welkom. Twijfel niet en contacteer ons snel!


Logo-Grill · Restaurant · Tearoom · Vakantieverblijf
Contactgegevens

Hof ter Daele Boonakkerstraat 5
8630 Veurne
058 29 96 81