✔     Kindvriendelijk restaurant

✔      Authentieke setting

✔      Gezellige vakantiestudio’s

Een kindvriendelijk restaurant in Veurne

Een kindvriendelijk restaurant vinden is niet altijd makkelijk, maar bij Hof ter Daele in Veurne, nabij Koksijde, kan je met een gerust hart een tafeltje reserveren. Wij serveren heerlijk eten voor de Bourgondiër maar hebben ook gerechten die bij de moeilijkste eter in de smaak vallen. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven in onze speeltuin terwijl jij rustig kan verder tafelen.


Wil jij graag eens langs komen?


Een kindvriendelijk restaurant in Veurne vol speelplekken

In de loungeruimte van onze brasserie kan je genieten van een hapje en een drankje. Schijnt de zon en wil je graag genieten van de warmte? Dan kan je een plekje bemachtigen op ons gezellige terras, waar je een oogje kan houden op je spelende bengels. Een uitstapje naar Veurne wordt eens zo leuk met een tussenstop in ons kindvriendelijk restaurant waar jullie op krachten kunnen komen en de kinderen geen uren moeten stilzitten. Door de combinatie van lekker eten en voldoende speelruimte is ons restaurant ook de ideale plek om verjaardags- en familiefeesten te organiseren!


Reserveer jouw tafeltje vandaag nog

Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt in onze gezellige lounge of op ons zonovergoten terras, kan je best op voorhand reserveren. Je kan dit online doen of ons bellen op 058 29 96 91 of een e-mail te sturen naar info@hofterdaele.be. Wij verwelkomen je graag in ons kindvriendelijk restaurant in Veurne!


Logo-Grill · Restaurant · Tearoom · Vakantieverblijf
Contactgegevens

Hof ter Daele Boonakkerstraat 5
8630 Veurne
058 29 96 81