✔     Kindvriendelijk restaurant

✔      Authentieke setting

✔      Gezellige vakantiestudio’s

Authentiek restaurant met speeltuin in Veurne

Hof ter Daele is een restaurant dat gevestigd is in een authentieke hoeve, compleet met boerderijdiertjes en een grote speeltuin in Veurne, nabij Koksijde. Gelegen tussen de kuststeden en het hinterland, zijn wij een ideale rustplek tijdens een stevige wandel- of fietstocht. Je krachten herladen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, dat is toch ideaal?


Wil jij graag eens langs komen?


Gezellig restaurant met speeltuin en ballenbad in Veurne

Wij staan bekend als kindvriendelijk restaurant waar jouw kinderen niet enkel een uitgebreid kindermenu krijgen, maar zich ook naar hartenlust kunnen uitleven. Naast ons restaurant hebben wij op ons erf in Veurne een hooizolder, een ballenbad, een speeltuin met gocarts en boerderijdieren waar de kinderen mee kunnen spelen. Wij vinden het belangrijk dat jouw kinderen veilig kunnen spelen. Vanop ons terras kan je dan ook een oogje in het zeil houden, terwijl jij bijpraat met je tafelgenoten na een heerlijke maaltijd. Dankzij de vele speelmogelijkheden is ons etablissement ook perfect voor verjaardags- of familiefeesten.


Reserveer jouw plekje

Je kan de hele dag door terecht in onze gezellige brasserie. Wij raden wel aan om een tafeltje te reserveren om zeker te zijn van een plekje. Ons restaurant in Veurne, nabij Koksijde, is populair bij volwassenen omwille van het lekkere eten en populair bij kinderen vanwege de leuke speeltuin met boerderijdieren. Contacteer ons vandaag nog en beleef een prachtige namiddag!


Logo-Grill · Restaurant · Tearoom · Vakantieverblijf
Contactgegevens

Hof ter Daele Boonakkerstraat 5
8630 Veurne
058 29 96 81