✔     Kindvriendelijk restaurant

✔      Authentieke setting

✔      Gezellige vakantiestudio’s

Gezellig restaurant met zonnig terras in Veurne

In de omgeving van Koksijde kan je prachtige wandel- en fietstochten doen, en daar hoort natuurlijk ook een tussenstop bij in een gezellig restaurant met terras in Veurne, nabij Koksijde. Bij Hof ter Daele zijn jij en je kinderen welkom om te genieten van een heerlijk hapje en drankje. Onze brasserie met terras is gelegen in het rustige Veurne maar heeft ook veel plekken waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen.


Wil jij graag eens langs komen?


Huiselijk restaurant met plezierig terras in Veurne

Bij ons kan je met een drankje in de hand genieten van de gezonde buitenlucht op het terras van onze brasserie in Veurne. Op onze boerderij vind je een lounge waar je kan genieten van de rust terwijl de kinderen zich uitleven in onze grote speeltuin. Zoals je al kan afleiden zijn wij een erg kindvriendelijk restaurant. In onze brasserie in Veurne geniet je van huisgemaakte maaltijden met verse ingrediënten en bij goed weer vertoef je comfortabel op ons terras. Naast een lekkere maaltijd kan je bij ons ook terecht voor een gezellige namiddag in onze tearoom. Kortom, in ons restaurant in Veurne ben je op elk moment van de dag welkom met je kinderen om te genieten van heerlijk eten  en van de zon op ons terras.


Leg een leuke namiddag vast

In ons eethuis geniet je de hele dag door. Voor een gegarandeerd plekje in onze brasserie met terras in Veurne, vragen wij om een reservatie te maken. Reservatie voorkomt frustratie! Ons restaurant verwelkomt iedereen, van fietstoeristen tot gezinnen met kinderen, en dat wordt gereflecteerd op de indeling van ons pand en terras in Veurne. 


Logo-Grill · Restaurant · Tearoom · Vakantieverblijf
Contactgegevens

Hof ter Daele Boonakkerstraat 5
8630 Veurne
058 29 96 81