✔     Kindvriendelijk restaurant

✔      Authentieke setting

✔      Gezellige vakantiestudio’s

Zakenlunch in Veurne

Bij Hof ter Daele kan je terecht voor een lekkere en gezellige zakenlunch in Veurne, nabij Koksijde. Onze authentieke hoeve is de ideale setting voor een fijne lunch waar je in alle rust alle details van je volgende zakendeal kan bespreken. Dankzij onze uitgebreide kaart, kan je kiezen of je gaat voor een snelle hap of een royale lunch met meerdere gangen. De keuze is volledig aan jou!


Wil jij graag eens langs komen?


Een geslaagde zakenlunch in Veurne

Ons gezellig restaurant is uitermate geschikt voor een zakenlunch door de rustige ligging in Veurne. De gemoedelijke sfeer zorgt voor een fijne manier van zakendoen. Ook voor een bedrijfsdiner ben je welkom in ons restaurant met terras. Hoewel wij op onze boerderij ook vaak kinderen over de vloer krijgen voor leuke verjaardagsfeesten, kunnen wij jou rust garanderen doordat ons restaurant in een aparte zaal is. Zeker voor een zakenlunch door de week kan je bij ons in Veurne een rustig plekje vinden.


Maak een reservatie en sluit de deal

Hof ter Daele in Veurne, nabij Koksijde, is de perfecte plek voor je volgende zakenlunch. Reserveer jouw tafeltje online, door een e-mail te sturen naar info@hofterdaele.be of door te bellen naar 058 29 96 81. Ook voor een gezellige locatie om de verjaardag van jouw bedrijf of bedrijfsleider te vieren, ben je bij ons op het juiste adres. Wij helpen je graag om een onvergetelijk feest te organiseren! Contacteer ons om alle details te bespreken.


Logo-Grill · Restaurant · Tearoom · Vakantieverblijf
Contactgegevens

Hof ter Daele Boonakkerstraat 5
8630 Veurne
058 29 96 81